מוצרים
תרמומטר חד פעמי למתכון עוף בתנור בטוח עוף בגריל תנור/ אריזה מתכון בשר בטוח תנור - שמירה על בריאות!
תרמומטר POP UP חד פעמי
"למה הוא קופץ?"
הצע ללקוח שלך עוף בתנור/ בשר לאפיה בתנור, באיכות הטובה ביותר.
תרמומטר POP UP חד פעמי, מסמן שהאפיה בתנור הסתימה בהצלחה.
למה הוא קופץ? – כשהאפיה בתנור הסתימה בהצלחה.
תרמומטר POP UP חד פעמי - הבטחה ל"אפיה בטוחה".
בישול מלא המבטיח טמפרטורה שמעל 70 מעלות צלזיוס בכל חלקי המוצר יגרום להשמדת נגיף שפעת העופות .
נגיף זה אינו נהרס בקירור או בהקפאה, לכן יש להקפיד לא לאכול מוצרים אלו אלא לאחר בישול מלא.
לא קיימות הוכחות מדעיות המראות שאנשים נפגעו מנגיף שפעת העופות כתוצאה מצריכת מוצרי עוף, הודו וביצים שבושלו כראוי.
המלצת משרד הבריאות בעבר ובהווה היא שיש לבשל את מוצרי העוף, הודו הביצים היטב בשל זיהומים מסוגים שונים בניהם חיידקי סלמונלה, לכן ההמלצות כלליות ואינן קשורות רק לשפעת העופות.

http://public.web-il.net/tmi-barak/files/Jumping meat.pdf
טי.אמ.איי. ברק בע"מ   מיכשור מדידה טכנולוגי   הראב"ע 10 רמת גן   ת.ד. 7631   מיקוד 52176   טלפון: 6782298 03   Barak@tmi-barak.co.il