מוצרים

צליה בישול ואפיה בשקית קוקי בתנור - מתכון עוף גריל בטוח בתנור/ מתכון בשר צלי בטוח בתנור
 
מתכון בשר נא רייר או בשר מדיום או בשר וול דן רוסטביף צלוי סינטה בתנור
חשוב לקבוע היכן למדוד את הטמפרטורה בבשר לצליה
מצורפת טבלה המאפשרת לקבוע היכן המקום הנכון למדוד את טמפרטורת הבשר לקבל צליה מתאימה.

איחולינו לצליה מוצלחת ! ליום העצמאות בשר מובחר לתנור עם התרמומטר החד פעמי

ליום העצמאות עוף מובחר לתנור עם תרמומטר חד פעמי

תרמומטר חד פעמי למתכון עוף בתנור בטוח עוף בגריל תנור/ אריזה מתכון בשר בטוח תנור - שמירה על בריאות!
תרמומטר POP UP חד פעמי
"למה הוא קופץ?"
הצע ללקוח שלך עוף בתנור/ בשר לאפיה בתנור, באיכות הטובה ביותר.
תרמומטר POP UP חד פעמי, מסמן שהאפיה בתנור הסתימה בהצלחה.
למה הוא קופץ? – כשהאפיה בתנור הסתימה בהצלחה.
תרמומטר POP UP חד פעמי - הבטחה ל"אפיה בטוחה".
בישול מלא המבטיח טמפרטורה שמעל 70 מעלות צלזיוס בכל חלקי המוצר יגרום להשמדת נגיף שפעת העופות .
נגיף זה אינו נהרס בקירור או בהקפאה, לכן יש להקפיד לא לאכול מוצרים אלו אלא לאחר בישול מלא.
לא קיימות הוכחות מדעיות המראות שאנשים נפגעו מנגיף שפעת העופות כתוצאה מצריכת מוצרי עוף, הודו וביצים שבושלו כראוי.
המלצת משרד הבריאות בעבר ובהווה היא שיש לבשל את מוצרי העוף, הודו הביצים היטב בשל זיהומים מסוגים שונים בניהם חיידקי סלמונלה, לכן ההמלצות כלליות ואינן קשורות רק לשפעת העופות.

טרמומטר מד טמפרטורה בשר בתנור / עוף בתנור / דג בתנור תרמומטר חד פעמי Pop Up® Volk - שמירה על בריאות!
תוספת לאיכות בשר בטוח / עוף בטוח /דג בטוח .
מתכון בישול מתכון צליה מתכון אפיה.
איכות מובטחת לקביעת טמפרטורה מוצר בשר בטוח / עוף בטוח /דג בטוח מוכן לאכילה
התרמומטר חד פעמי קטן ומדויק מכיל קפיץ אשר משתחרר עם הגעת ליבת המוצר לטמפרטורה גמר בישול עוף / בשר אפיה צליה בתנור בשר בטוח / עוף בטוח /דג בטוח

שקיות צליה קוקי בתנור מתכון עוף גריל בטוח עוף צלוי בתנור
שקיות YieldMaster® לבישול צליה ואפיה בשקית, מתכון בטוח מנצח לשיפור תפוקה טעם ומראה של בשר עוף דגים בתנור.
הבשר מתבשל ומושחם במיצים הטבעים שלו והטעמים הטבעים שלו ללא הדבקות לשקית
השקיות הרשומות כפטנט מאפשרות הלחמה בואקום לשינוע המוצר מהיצרן דרך המוכר לתנור של המשתמש הסופי עקרת הבית
בישול בשקית בתנור ב 200 מעלות צלסיוס מגן על בשר עוף דג מזיהום משני בהספקה ללקוח הסופי

צליה אפיה בישול גריל עוף / בשר צלי בתנור מתכון בטוח
מצ"ב הצגת שירות לאריזה למוצרי בעלי כנף / בשר לאפיה וצליה.
אנו מציעים את ה"רעיון" כולו או חלקים ממנו לפי דרישת הלקוחות.
בנוסף לשקית לאריזה למוצר עוף / בשר/ ירק מתובל מוכן לאפיה וצליה, אנו מציעים: טעמים מלוים, שקית אריזה חיצונית, אמצעי אריזה, הדרכה טכנולוגית, בקרת איכות מלוה בציוד מתאים.
השקיות לאפיה וצליה בתנור, להלן שקיות TMI , משמשות בחו"ל בעיקר לאפיה וצליה לעוף, לנתחי הודו, לצלעות חזיר.
הלקוחות הגדולים ביותר לתחום זה בעולם הרוכשים מספקים שלנו הם חברות: Cargill , Perdue, Lindale

אריזה למוצרי מתכון עוף בטוח / אריזה מתכון בשר בטוח תנור
הלחמה של אריזה בואקום למוצרים הינה טובה למוצרי מתכון עוף בטוח ובשר בטוח.
אנו מציעים כאפשרות להלחמה מלחם רציף תעשיתי.
אריזה של הבשר / עוף בשקית בואקום חלש (לקלבת חזות טובה) או ללא ואקום.
מצ"ב סרטון הדגמה.

בישול טיפול בחום במוצרי בשר בתנור ועוף בתנור - למניעת מחלות מעיים
מתוך אתר משרד הבריאות
קמפילובקטר הינו חיידק שבודדו אותו בסוף המאה ה- 19 אך הוכח שהוא פתוגני לבני אדם רק בשנת 1977. אפשר למצוא את החיידק באופן טבעי במערכת העיכול של יונקים ובעיקר בבעלי כנף כיוון שטמפרטורת הגוף שלהם מתאימה מאד להתרבות החיידקים מסוג הקמפילובקטר.
החיידק מתרבה אופטימאלית בטמפרטורות גבוהות (C ^(o) 42-45) אבל אפשר למצוא אותו גם בתנאים של צינון. הוא רגיש לתנאים של הקפאה בטמפרטורה של C ^(o)18 - וכמו כן גם טמפרטורה מעל C ^(o)48 משמידה אותו. ה- pH האופטימאלי הוא 6.5-7.5 כשב- pH 4.9 החיידק לא מתרבה. הוא מאד רגיש למלח - ריכוז של %2 משמיד אותו. החיידק יכול להתרבות בחוסר חמצן (וואקום).
החיידק יכול לגרום לבני אדם כאבי בטן עזים בין יום לשבוע ימים מתחילת המחלה, שלשולים ל- 1-3 ימים ולפעמים צואה דמית.
הסימנים הקליניים דומים ליתר דלקות מעיים הנגרמות ע"י חיידקים פתוגניים, אבל במקרה זה תקופת הדגירה עורכת בין 1-11 יום כשבאופן רגיל היא 2-5 ימים.
החיידק יכול לעבור לבן-אדם דרך אכילת עופות או בשר שלא בושל היטב או דרך מזון אחר כזיהום משנה. הרמה האינפקטיבית של החיידק יחסית נמוכה בין 5-500 חיידקים.
בישראל כמו גם באירופה קיימים מקרים רבים של המחלה בבני אדם. בתקופה האחרונה נמצאה תחלואה גבוהה יותר של קמפילובקטר בדומה בסלמונלה.

האם אפיה של עוף בתנור מספקת לצורך השמדת חיידק הליסטריה?
ככלל טיפול מלא בחום בטמפרטורות העולות על 70 מעלות משמיד את החיידק
לדוגמא: בבישול של בשר או עוף העדות לכך שהבשר עבר טיפול מלא בחום היא שאין בו שאריות שצבען הוא אדום או ורוד.
מעתה יש פתרון טוב יותר ובטוח יותר - מד טמפרטורה חד פעמי המציין כי בשר או עוף הגיעו לטמפרטורת ליבה העולה על 70 מעלות צלסיוס או יותר, תלוי בסוג התרמומטר החד פעמי.

טי.אמ.איי. ברק בע"מ   מיכשור מדידה טכנולוגי   הראב"ע 10 רמת גן   ת.ד. 7631   מיקוד 52176   טלפון: 6782298 03   Barak@tmi-barak.co.il