מוצרים
האם אפיה של עוף בתנור מספקת לצורך השמדת חיידק הליסטריה?
ככלל טיפול מלא בחום בטמפרטורות העולות על 70 מעלות משמיד את החיידק
לדוגמא: בבישול של בשר או עוף העדות לכך שהבשר עבר טיפול מלא בחום היא שאין בו שאריות שצבען הוא אדום או ורוד.
מעתה יש פתרון טוב יותר ובטוח יותר - מד טמפרטורה חד פעמי המציין כי בשר או עוף הגיעו לטמפרטורת ליבה העולה על 70 מעלות צלסיוס או יותר, תלוי בסוג התרמומטר החד פעמי.

http://www.old.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=73&catid=848&pageid=4548
טי.אמ.איי. ברק בע"מ   מיכשור מדידה טכנולוגי   הראב"ע 10 רמת גן   ת.ד. 7631   מיקוד 52176   טלפון: 6782298 03   Barak@tmi-barak.co.il